Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیست تیم ملی لهستان نیز منتشر شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

لیست تیم ملی لهستان برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه نیز اعلام شد.

پس از استرالیا و روسیه، لیست تیم ملی لهستان برای جام جهانی ۲۰۱۸ منتشر شد. مطابق انتظار در لیست آدام ناواوکا، نام چهره های مشهوری به چشم می خورد و اکثریت بازیکنان لهستان در خارج از این کشور توپ می زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ناواوکا، همچنین اولین مربی ای است که از ظرفیت ۳۵تایی فیفا برای لیست اولیه استفاده کرده است تا از بازیکنان زیادی را با خود به اردو ببرد.

۲۴ بازیکن از لیست اولیه لهستان لژیونر هستند و انتظار می رود بسیاری از ۱۱ بازیکنِ لیگ داخلی، در لیست نهایی حاضر نباشند. از مهمترین بازیکنانی که در لیست لهستان حضور ندارند می توان به یاروسواو یاخ(مدافع جوان کریستال پالاس)، پاوو یاروشینسکی و ماریوش استپینسکی(مدافع و مهاجم جوان کیه وو) و ایگور لوتسوک(بوردو)، اشاره کرد. لازم به ذکر است که آرتور بوروتس، سنگربان باتجربه باشگاه بورنموث سال گذشته از تیم ملی خداحافظی کرده است.

لیست اولیه تیم ملی لهستان برای جام جهانی ۲۰۱۸:

دروازه بان:

۱- وویچک شزنی(یوونتوس، ایتالیا)

۲- لوکاش اسکروپسکی(آ اس رم، ایتالیا)

۳- لوکاش فابیانسکی(سوانزی، انگلیس)

۴- بارتوش بیاوکوفسکی(ایپسوییچ تاون، انگلیس)

مدافعان:

۵- ووکاش پیشچک(دورتموند، آلمان)

۶- کمیل گلیک(موناکو، فرانسه)

۷- بارتوش برژینسکی(سمپدوریا، ایتالیا)

۸- یان بدنارک(ساوتهمپتون، انگلیس)

۹- تیاگو تسیونک(اسپال، ایتالیا)

۱۰- مارسین کامینسکی(اشتوتگارت، آلمان)

۱۱- توماش کدزیورا(دیناموکیف، اوکراین)

۱۲- آرتور یدژشیک(لژیا ورشو، لهستان)

۱۳- میکساو پازدان(لژیا ورشو، لهستان)

هافبک ها:

۱۴- پیوتر زیلینسکی(ناپولی، ایتالیا)

۱۵- یاکوب بلاژیکوفسکی(وولفسبورگ، آلمان)

۱۶- پاوو داویدوویچ(پالرمو، ایتالیا)

۱۷- کمیل گروسیچکی(هال سیتی، انگلیس)

۱۸- گزگوژ کریچوویاک(وست برومویچ، انگلیس)

۱۹- کارول لینتی(سمپدوریا، ایتالیا)

۲۰- ماتیی ریبوس(لوکوموتیو مسکو، روسیه)

۲۱- ژمسواو فرانکوفسکی(یاگلونا بیاویستوک، لهستان)

۲۲- یاچک گورالسکی(لودوگورتس، بلغارستان)

۲۳- دامیان کادزیور(گورنیگ زابزه، لهستان)

۲۴- رافا کورزاوا(گورنیگ زابزه، لهستان)

۲۵- ماسیی ماکوشفسکی(لخ پوزنان، لهستان)

۲۶- کریشتوف ماچینسکی(لژیا ورشو، لهستان)

۲۷- اسوومیر پشکو(لچیا گدانسک، لهستان)

۲۸- سباستین شیمانسکی(لژیا ورشو، لهستان)

۲۹- شیمون زورکوفسکی(گورنیگ زابزه، لهستان)

مهاجمان:

۳۰- روبرت لواندوفسکی(بایرن مونیخ، آلمان)

۳۱- آرکادیوش میلیک(ناپولی، ایتالیا)

۳۲- داوید کوناتسکی(سمپدوریا، ایتالیا)

۳۳- لوکاش تئودورچک(اندرلخت، بلژیک)

۳۴- کمیل ویلچک(بروندبی، دانمارک)

۳۵- کریشتوف پیتک(کراکوویا، لهستان)

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: بایرن مونیخ دورتموند روبرت لواندوفسکی یوونتوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

وزیر امور خارجه آلمان با استناد به تحقیقات انجام شده دولت روسیه را مسئول حمله به حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در سال گذشته دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، دولت فدرال آلمان واحدی از سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU را مسئول حمله سایبری سال گذشته به حزب دولتی سوسیال دموکرات دانست. آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در جریان بازدید از آدلاید استرالیا گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کرده‌اند.

حزب سوسیال دموکرات آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب قبلاً در ژانویه همان سال هدف حمله سایبری قرار گرفته بود. یک سخنگوی این حزب در آن زمان گفت که این امر به دلیل شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود، ممکن شد.

به گفته بائربوک تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی افزود: این کاملا غیرقابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

به ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس ین ادعا این سرویس مخفی در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعاتی نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است. این نهاد امنیتی در آلمان به وضوح APT28 را به سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU نسبت می‌دهد. این گروه که با نام Fancy Bear نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و بعداً در ایالات متحده برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری آلمان تمامی سرویس‌های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال آلمان و سرویس ضد جاسوسی نظامی این کشور در تحقیقات دولت فدرال در این باره شرکت داشتند. بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرت بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

ساعاتی قبل از ارائه این بیانیه بائربوک، ناتو هم "فعالیت‌های به توصیف خود بدخواهانه" روسیه در کشورهای عضو خود را محکوم کرده بود. این ائتلاف نظامی اعلام کرد که به شدت نگران "حملات هیبریدی روسیه است که "خطری برای امنیت متحدان است. ناتو از کمپین‌های اطلاعات نادرست، اقدامات خرابکارانه و خشونت آمیز و حملات سایبری به عنوان نمونه یاد کرد.

این ائتلاف نظامی اعلام کرد: این حوادث "بخشی از تشدید کارزار فعالیت‌ها" توسط روسیه است. اخیراً تحقیقاتی در مورد "فعالیت های این دولت متخاصم" در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و انگلیس انجام شده است. در برخی موارد اتهاماتی نیز علیه روسیه مطرح شد.

این ائتلاف نظامی همچنین اعلام کرد که شرکای ناتو برای بازدارندگی و دفاع در برابر این حملات هیبریدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد و به حمایت از اوکراین ادامه خواهند داد.

بریتانیا هم اخیرا روسیه را به «سازمان دهی» یک حمله آتش‌سوزی در خاک خود متهم کرد. از این رو وزارت خارجه بریتانیا در پایان ماه آوریل سفیر روسیه در لندن را احضار کرد. یک بریتانیایی 20 ساله که مظنون به ارتباط با گروه مزدور روسی واگنر است، قبلاً متهم به انجام حمله آتش‌سوزی در لندن به شرکت‌های مرتبط با اوکراین بود.

در ماه مارس هم مقامات جمهوری چک، از کشورهای عضو ناتو از افشای یک شبکه تبلیغاتی تحت حمایت مسکو در پیرامون وب‌سایت «صدای اروپا» مستقر در پراگ خبر دادند که گفته می‌شود برای نشریات طرفدار روسیه به نمایندگان پارلمان اروپا پول پرداخت کرده است.

همچنین در پایان ماه مارس، سازمان ضد جاسوسی لهستان از عملیاتی علیه یک شبکه جاسوسی روسیه خبر داد که گفته می شد علیه نهادهای اتحادیه اروپا اقدام کرده است. تأثیر احتمالی مسکو بر انتخابات اروپا در ژوئن نیز موضوعی بود که در نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا در اواسط آوریل به آن پرداخته شد.

اذغان نماینده انگلیس به شکست تحریم‌ها علیه روسیهتحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • انتقال عجیب ستاره یووه به منچستریونایتد (عکس)
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد